0
0
 ВІдправимо безкоштовною доставкою у відділення розетка любе замовлення на суму більшу за 550 грн
phone-icon
+38 (073) 574-68-81 Замовити дзвінок

Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?

Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?

Деякий час тому стало відомо, що компанія Apple так і не випустить бездротову зарядку для своїх пристроїв. Купертіновци дуже хотіли зробити так, щоб розміщувати гаджети на ній можна було в будь-якій позиції. З нинішнім рівнем технологій це виявилося важко виконати. Весь процес спроб і тестів тягнувся два роки, поки в штаб-квартирі не прийняли рішення відкласти проект в довгий ящик. Тим часом китайські виробники не дрімали. Так, Apple не впоралася з конструкцією, яка передбачала використання від 12 до 28 індукційних котушок, а ось встановити дві - виявилося просто для умільців з Піднебесної.

Так на ринку з'явилося кілька моделей бездротових зарядок з можливістю поповнення заряду акумулятора в двох пристроях одночасно. Baseus Dual Wireless Charger - одна з них і в плані зовнішнього вигляду вона виглядає дуже виграшно серед конкурентів.

Корпус виконаний з металу, заявлено що цинку, а поверхня для зарядки зроблена у вигляді прошарку силікону. Так що заряджаються пристрою точно не будуть дряпатися і ковзати по поверхні. Сама по собі зарядка має пристойний вагу. Він зіставимо з двома одинарними бездротовими зарядками, плюс тяжкість металу корпусу і контролерів харчування.

На задньому ребрі, у виїмці, є порт USB Type-C. У комплекті поставляється шнур з USB-C на USB Type-A і блок живлення. Тут відзначимо один естетичний недолік - кабель зроблений в чорному кольорі, а блок живлення в білому. Так що якщо колірна гамма критична - потрібно буде підключатися до захованої розетки. Довжина кабелю становить 1 м.

Потужності блоку живлення вистачає для того щоб заряджати iOS-пристрій при потужності 7,5 Вт і Android-девайс при потужності 10 Вт. При цьому корпус зарядки гріється не дуже сильно. У підсумку, два смартфона з досить великими за сьогоднішніми мірками акумуляторами, можна зарядити за 3,5-4 години.

Підтримуваний стандарт Qualcomm Quick Charge 3.0 дозволяє передавати енергію між котушками на відстань до 8 мм. Тому чохли та обкладинки не перешкода. Справно заряджаються смартфони з будь-яким покриттям корпусу і захисно-декоративними аксесуарами.

Можемо сказати, що Baseus Dual Wireless Charger більш ніж коштує своїх грошей, виправдовуючи їх високою якістю виконання і стабільністю роботи. Компоненти справно дають можливість заряджати декілька пристроїв одночасно, що iOS, що Android-пристрої на зарядку «не лаються». Сам пристрій також не гріється і залишає приємні враження від експлуатації, хоча і не без дрібних сюрпризів при розпакуванні.

Коментарі
Схожі статті
01.08.2019
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Проектор за останні роки все частіше використовуються в якості домашніх пристроїв, іноді складаючи серйозну конкуренцію телевізорів. Це обумовлено декількома факторами. З точки зору інсталяції - для проектора досить світлою, в ідеалі білої стіни і ди..
01.08.2019
Цінове наступ: про смартфони Samsung Galaxy A10 і Galaxy A30
Цінове наступ: про смартфони Samsung Galaxy A10 і Galaxy A30
Топовим брендам з Кореї і Тайваню завжди було важко змагатися з китайськими виробниками. Настільки, що про смартфонах HTC вже майже ніхто не згадує, а LG все не може визначитися - скидати карти або потягнути на малих блайндах ще пару кіл. Samsung же ..
01.08.2019
Огляд мишки ASUS TUF Gaming M5: характерна гра
Огляд мишки ASUS TUF Gaming M5: характерна гра
Компанія ASUS, як і багато інших виробників ігрових пристроїв і комплектуючих, дає можливість користувачам зібрати систему і супровідні пристрої під своїм брендом...
01.08.2019
Огляд відеокарт на базі NVIDIA GTX 1650 серій MSI VENTUS і GAMING. Зовнішність оманлива
Огляд відеокарт на базі NVIDIA GTX 1650 серій MSI VENTUS і GAMING. Зовнішність оманлива
Серед відеокарт NVIDIA нового покоління, заснованих на базі архітектури Turing, NVIDIA GeForce GTX 1650 є наймолодшою моделлю в ієрархії. Відкрите на базі GTX 1 650 відносяться до початкового класу і приходять на зміну GTX 1050, GTX 1050 Ti.Виробник ..
01.08.2019
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі
У спробі створити ідеальні бездротові навушники, компанії експериментують з їх начинкою, функціональністю і навіть форм-фактором. Так відбувалося і в рядах повністю бездротових навушників Samsung. Перші Gear IconX, що вийшли в 2016 році вміли надто б..
01.08.2019
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Коли Honor, дочірній бренд Huawei заходив на ринку мобільних пристроїв і аксесуарів, представники компанії неодноразово говорили про те, що хочуть створити молодіжну марку з зростаючим бізнесом. Популярність смартфонів в цілому підтверджує намір і ус..