0
0
 ВІдправимо безкоштовною доставкою у відділення розетка любе замовлення на суму більшу за 550 грн
phone-icon
+38 (073) 574-68-81 Замовити дзвінок

Спорт без нічого: огляд Bluetooth-навушників AIRON Airtune Sport

Спорт без нічого: огляд Bluetooth-навушників AIRON Airtune Sport

Бездротові навушники здобули велику славу для заняття спортом. Все-таки бовтаються дроти доставляють незручності практично при будь-якої активності, будь-то біг, заняття на тренажерах або велосипеді. Далі розповімо про навушниках AIRON Airtune Sport належать українському бренду цифровий електроніки.

AIRON Airtune Sport виконані у вигляді двох роздільних навушників з дужками для кріплення за вухом. Незважаючи на великий корпус, вони добре тримаються в вушній раковині, а дужка, можна сказати, працює на підстрахування. Самі дужки виконані з силікону і виявилися м'якими і еластичними. Можливо, навіть занадто, тому радимо спробувати навушники перед покупкою, щоб вони напевно підійшли.

Кнопка управління відтворенням і дзвінками, вона ж продуктами, винесена на зовнішню частину корпусу. Клавіші регулювання гучності - на верхньому торці. Всі вони дублюються на кожному з навушників. Тактильно кнопки добре помітні, так що на дотик управляти аудіо і приймати виклики досить просто. Корпус навушників не боїться дощу і вологи від поту завдяки захисту IPX5.

Це навушники погружного типу і вони не пов'язані один з одним проводом. Один з навушників є основним і ретранслює сигнал на другий. Включати харчування потрібно на кожному навушнику окремо, але синхронізувати з мобільним пристроєм досить один з них. Використовується Bluetooth 5.0 - досить енергоефективний і швидкісний протокол. Під час роботи лагов з сигналом помічено не було.

Вбудованого акумулятора в кожному з навушників вистачає приблизно на 3,5-4 години при роботі на гучності в 70-80% від максимальної. Хотілося б отримати в розпорядження ще пару годин, все-таки у багатьох аналогічних моделей час роботи помітно вище.

Що стосується звучання, то Airtune Sport приємно дивують достатньою кількістю низьких частот і оптимальної виразністю середніх і високих. В якомусь плані вони звучать «чистіше», а амплітуди сприймаються чіткіше, ніж в моделі AIRON Airtune Freedom про яку ми розповідали недавно. Це тим більш актуально при прослуховуванні музики під час занять спортом.

У комплекті також є чохол для перенесення навушників. Туди ж поміститься зарядний кабель. Він виконаний у вигляді USB-варіанту з подвійним Micro USB на іншому кінці.

Навушники залишають враження добре збалансованих за ціною, якістю та комфортні при тривалому носінні. Управління - інтуїтивне, а функціональне дублювання кнопок зручне і зрозуміле. Захист від незначної вологи, зрозуміло, стане в нагоді якраз для занять спортом.

Коментарі
Схожі статті
01.08.2019
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Проектор за останні роки все частіше використовуються в якості домашніх пристроїв, іноді складаючи серйозну конкуренцію телевізорів. Це обумовлено декількома факторами. З точки зору інсталяції - для проектора досить світлою, в ідеалі білої стіни і ди..
01.08.2019
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі
У спробі створити ідеальні бездротові навушники, компанії експериментують з їх начинкою, функціональністю і навіть форм-фактором. Так відбувалося і в рядах повністю бездротових навушників Samsung. Перші Gear IconX, що вийшли в 2016 році вміли надто б..
01.08.2019
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Коли Honor, дочірній бренд Huawei заходив на ринку мобільних пристроїв і аксесуарів, представники компанії неодноразово говорили про те, що хочуть створити молодіжну марку з зростаючим бізнесом. Популярність смартфонів в цілому підтверджує намір і ус..