0
0
 ВІдправимо безкоштовною доставкою у відділення розетка любе замовлення на суму більшу за 550 грн
phone-icon
+38 (073) 574-68-81 Замовити дзвінок

Огляд мишки ASUS TUF Gaming M5: характерна гра

Огляд мишки ASUS TUF Gaming M5: характерна гра

Компанія ASUS, як і багато інших виробників ігрових пристроїв і комплектуючих, дає можливість користувачам зібрати систему і супровідні пристрої під своїм брендом. До нас не часто потрапляють мишки і клавіатури компанії, тому було тим більш цікаво випробувати ASUS TUF Gaming M5.

Мишка має порівняно компактний корпус і класичний геймерський дизайн. У неї задоволена велика висота і вигин, тому тут більш зручний кігтеподібні хват. Якщо ж долоня не дуже велика, то можна тримати мишку і плазом. Розташування додаткових кнопок додатково натякає на хват типу «кіготь».

Програмовані клавіші є на одній стороні, а симетрично їм на іншій половині розташована заглушка. Тактильно кнопки і поверхня корпусу розрізняються, тому здійснювати додаткові перемикання зручно. Основні кнопки побудовані на базі перемикачів Omron. Хід короткий, чіткий з трохи приглушеним кліком.

Колесо прокрутки прогумоване, з глибокими поперечними насічками. Вниз воно прокручується безшумно, а вгору зі своєрідним тріском. Це ще одна деталь, що дозволяє чітко розпізнавати спрацьовування датчиків.

На бічних стінках використано покриті зі структурованого пластику з гарною цепкостью. Малюнок схожий на той, що ми зустрічали в ноутбуках однойменної серії TUF. Все, що описано вище, реалізовано симетрично, тому мишку можуть використовувати правші і лівші. Незнімний USB-кабель довжиною 1,8 метра не має обплетення.

На верхній частині корпусу реалізований логотип з RGB-підсвічуванням. Вона налаштовується за допомогою фірмової програми Armoury II. Крім звичної цим параметром дозволу, частоти опитування і швидких команд, можна синхронізувати підсвічування з іншими пристроями використовуючи ASUS Aura Sync.

У підставі мишки є дві маленькі і одна велика тефлонові ніжки. Вони в міру слизькі і добре показують себе як на столі, так і на килимку. По центру видно виріз оптичного сенсора Pixart.

У мишці реалізована можливість створювати три профілю з настройками. Вони перемикаються поєднанням натискань кнопки зміни DPI і двох бічних, а також колеса.

У плані використання пристрій може не підійти тим, хто звик до «великоваговим» гризунам. Покриття корпусу приємне і чіпко одночасно, так що з чіткістю позиціонування і рухам проблем не буде. А ось до габаритів і форм потрібно трохи звикнути. Таким чином, ASUS TUF Gaming M5 - гарне бюджетне рішення в ігровому портфелі компанії.

ASUS TUF Gaming M5

Сенсор: оптичний, Pixart PAW3327

Дозвіл: 100-6100 DPI

Частота опитування USB-порту: 125/250/500/1000 Гц

Максимальне прискорення: 30G

Висота відриву від поверхні (LOD): 3 мм

Кількість кнопок: 6 + колесо

Довжина кабелю: 1,8 м

Підсвічування: Так, логотип

Габарити: 111 x 61 x 42 мм

Вага: 85 г

Ціна: $ 40

Коментарі
Схожі статті
29.07.2019
Квиток в перший клас: огляд смартфона Honor 20
Квиток в перший клас: огляд смартфона Honor 20
Незважаючи на труднощі на політичному фронті, Huawei представила дві версії флагмана свого дочірнього бренду. Розглянемо молодшу, Honor 20 і подивимося, навіщо їй п'ять камер і чи може смартфон конкурувати ціною і продуктивністю з флагманами інших ко..
01.08.2019
Огляд відеокарт на базі NVIDIA GTX 1650 серій MSI VENTUS і GAMING. Зовнішність оманлива
Огляд відеокарт на базі NVIDIA GTX 1650 серій MSI VENTUS і GAMING. Зовнішність оманлива
Серед відеокарт NVIDIA нового покоління, заснованих на базі архітектури Turing, NVIDIA GeForce GTX 1650 є наймолодшою моделлю в ієрархії. Відкрите на базі GTX 1 650 відносяться до початкового класу і приходять на зміну GTX 1050, GTX 1050 Ti.Виробник ..
01.08.2019
Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?
Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?
Деякий час тому стало відомо, що компанія Apple так і не випустить бездротову зарядку для своїх пристроїв. Купертіновци дуже хотіли зробити так, щоб розміщувати гаджети на ній можна було в будь-якій позиції. З нинішнім рівнем технологій це виявилося ..