0
0
 ВІдправимо безкоштовною доставкою у відділення розетка любе замовлення на суму більшу за 550 грн
phone-icon
+38 (073) 574-68-81 Замовити дзвінок

Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі

Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds: звук при собі

У спробі створити ідеальні бездротові навушники, компанії експериментують з їх начинкою, функціональністю і навіть форм-фактором. Так відбувалося і в рядах повністю бездротових навушників Samsung. Перші Gear IconX, що вийшли в 2016 році вміли надто багато і при цьому характеризувалися не найкращою автономністю. IconX з 2018 го оснастили більш якісними динаміками і спростили, що дозволило знизити ціну.

Тепер у Samsung з'явилося третє покоління повністю бездротових вкладишів - Galaxy Buds, які також претендують на роль конкурента Apple AirPods. Взагалі, з огляду на свою масовість, з купертіновци традиційно змагаються багато брендів. Чи не відрізняючись ціновою доступністю, вони, тим не менш, уособлюють поп-культуру і невибагливість за якістю звуку. Samsung Galaxy Buds йдуть майже тим самим шляхом, трохи підвищуючи планку ергономіки. До того ж, їх популярності сприяє позиція безкоштовного доповнення до свіжих флагманів Galaxy S10.

У плані дизайну Galaxy Buds схожі на модель минулого року. Навушники досить масивні і займають багато місця в порожнині вушної раковини. У них все також є контакти і сенсори наближення для автоматичної активації і виключення на внутрішній стороні. Сенсорні зони на зовнішній стороні корпусу красиво переливаються на світлі. Тут же розташований отвір мікрофону.

Головним візуальною відмінністю став більш компактний зарядний кейс - тепер його набагато зручніше носити в кишені. При відкриванні кришки, навушники автоматично стають доступними для з'єднання зі смартфоном по Bluetooth 5.0. Раніше для цього потрібно було натискати кнопку, тепер її немає. Світлодіод у внутрішній частині відповідає за індикацію режиму роботи і рівня заряду. При установці навушника у вухо, початок роботи супроводжується звуковим сигналом для кожного. Традиційно, якщо витягнути вкладиш, відтворення звуку в ньому зупиниться.

У комплекті є змінні амбушюри і накладки на самі навушники. Таким чином підібрати комфортний розмір набагато простіше. Навушники справді не вивалюються з вух і не норовлять випасти при найменшому торканні рукою або одягом. Як наслідок, бігати і займатися спортом в них зручно.

Що стосується управління, то підтримується три типи дотиків. Одне натискання - ставить на паузу або відновлює відтворення, подвійне натискання - перегортає трек вперед, три рази - повертає на попередню композицію. Довгий утримання можна налаштувати на свій розсуд, причому для кожного навушника окремо.

Пропонуються навушники в жовтому, чорному і білому кольорі. Футляр, зрозуміло в колір навушників. Жовтий і білий кольори - самі мазкі. Особливо це позначається при носінні кейса в кишені штанів.

Що стосується звучання, то навушники успадковують масовість підходу і є середньостатистичними за якістю. У них немає підтримки кодеків LDAC або AptX HD. Замість цього реалізований пропріетарний кодек від Samsung, який ставить їх за якістю звуку на підлогу сходинки вище AirPods. Є добре виражені середні частоти і зовсім небагато глибоких низьких.

Але серед помітних позитивних відмінностей - куди більш якісна шумоізоляція. Для потокових аудіо-сервісів, в транспорті і при прогулянці по місту - ці навушники хороші. При цьому в них можна включити звукове оточення і виразніше чути зовнішній шум.

У кожному навушнику встановлено акумулятор ємністю 58 мА · год. У кейсі - на 252 мА · год. При максимальній гучності їх вистачає на 5-6 годин. При 15 хвилинах знаходження в кейсі, заряд заповнюється для роботи протягом півтори години. Також їх можна зарядити через кейс, використовуючи реверсивну зарядку смартфонів Galaxy S10.

Можна сказати, що Samsung Galaxy Buds швидше вийшли, ніж ні. У них прийнятна ціна, інтуїтивне управління і швидке налаштування. Користувачі, які займаються спортом або багато часу проводять в транспорті, оцінять їх непогану автономність і щільність амбушур, відтинають звукове оточення. Хотілося б в наступному поколінні отримати трохи більше якісне звучання, а поки це хороша альтернатива зміцнилися на ринку конкурентам.

Коментарі
Схожі статті
01.08.2019
Спорт без нічого: огляд Bluetooth-навушників AIRON Airtune Sport
Спорт без нічого: огляд Bluetooth-навушників AIRON Airtune Sport
Бездротові навушники здобули велику славу для заняття спортом. Все-таки бовтаються дроти доставляють незручності практично при будь-якої активності, будь-то біг, заняття на тренажерах або велосипеді. Далі розповімо про навушниках AIRON Airtune Sport ..
01.08.2019
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Похідний кінотеатр: огляд проектора XGIMI CC Aurora
Проектор за останні роки все частіше використовуються в якості домашніх пристроїв, іноді складаючи серйозну конкуренцію телевізорів. Це обумовлено декількома факторами. З точки зору інсталяції - для проектора досить світлою, в ідеалі білої стіни і ди..
01.08.2019
Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?
Огляд бездротової зарядки Baseus Dual Wireless Charger: поміркуємо на двох?
Деякий час тому стало відомо, що компанія Apple так і не випустить бездротову зарядку для своїх пристроїв. Купертіновци дуже хотіли зробити так, щоб розміщувати гаджети на ній можна було в будь-якій позиції. З нинішнім рівнем технологій це виявилося ..
01.08.2019
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Огляд спортивного браслета Honor Band 4: альтернатива
Коли Honor, дочірній бренд Huawei заходив на ринку мобільних пристроїв і аксесуарів, представники компанії неодноразово говорили про те, що хочуть створити молодіжну марку з зростаючим бізнесом. Популярність смартфонів в цілому підтверджує намір і ус..